søndag 26. oktober 2008

Death Magnetic

Bare så det er sagt:
Death Magnetic er det beste fra Metallica siden Black Album. Albumet er steinbra! Jeg har kun en ting å utsette på det: Jeg synes ikke basspillet høres godt nok.

Mmimas, Cordy, Henk og Kyrnyn er i gang

Nok en rollespillkveld er over, og det ble en super kveld. Jeg har planlagt kvelden i flere uker nå, og jeg fikk det resultatet jeg ville. Det blir virkelig spennende å se hva de videre reaksjonene til Kjersti og Charlotte blir, når eventyret får fortsette. Gjengen som har opplevelsene sammen, er Mmimas Nasnan, Cordelia Buckenback, Kyrnyn, Henk Liljason, Yarlong og Roland, og ikke minst de tre ungene til Cordy og de to til Mmimas. For tiden er det Roland som er begivenhetenes sentrum, og verre blir det.

torsdag 23. oktober 2008

Åttogtyveårsbursdag

Det ble en fin bursdag for meg. Kjersti startet med å gjøre dagen ekstra fin, ved å gi meg en fin pose fylt med hjembakte boller og kanelkringle, og ikke minst CD-en som jeg hadde ønsket meg så lenge (Death Magnetic). Utover dagen fikk jeg masser av gratulasjoner fra fjern og nær, og masse fine gaver. Fra Mamma og Pappa fikk jeg ei ny, stilig bukse, sokker og merinoullskjerf, Hageboken og ei sjokoladekake; fra Bestemor fikk jeg en skikkelig flott ullgenser og 200,- kroner; fra Ingrid-Elin og Robert fikk jeg et norgesglass med godteri (og et kort som sa at mer var underveis); fra tante Elisabeth og onkel Einar kom det hilsning på et morsomt kort; fra Rita Helén fikk jeg et bingoflaxlodd; fra familien Kvalsund fikk jeg 500,- kroner; og på trening ble jeg påspandert et sjokoladekakestykke. På toppen av det hele fikk jeg ønskemiddagen min fra Kjersti da jeg kom hjem: Kjøttkaker fylt med sølvløk og rødbeter, hjemmelaget brunsaus og dampkokte poteter. Så koste vi oss med å sitte sammen i sofaen og se på TV, spise potetgull og drikke glass-Cola, nyte et glass Bache Gabrielsen og rett og slett ha det fint sammen.

I morgen skal jeg tidlig opp, for AR data gir bort en PC for bare tyve kroner til morgendagens aller første kunde, og den har jeg tenkt å sikre meg, så nå er det raskt i seng for meg.


Det ble en super bursdag! Tusen takk til alle sammen.



Fikk forresten en e-post fra Ingrid-Elin i dag, der jeg fikk en lenke med info om det hun tenker å skrive masteroppgave om. Ta en titt på filmen på Evolved Virtual Creatures.

fredag 17. oktober 2008

Jobben forlenget, ny jobbsøkingsrunde

Jobben min ble forlenget til ut måneden. Det var Trond som fikk jobben, og det er jo fint for ham.


Nå er jeg endelig ferdig å søke på det som er av tilgjengelige jobber her. Jeg har søkt på elleve stillinger, og er trøtt og lei. Om noen få timer er det arbeid. Yey. Men først må jeg melde på elevene mine til NM.


Jeg søkte på disse stillingene:

  1. Varmefag Molde: Butikkmedarbeider
  2. Statoil Molde: Assisterende daglig leder
  3. Sentrum kjøreskole: Trafikklærer
  4. Hustad Rør: Butikkmedarbeider
  5. Rauma kommune: Førskolelærer/logoped
  6. Romsdal videregående skole: Norsk- og engelsklærer i fengselet
  7. Joker Vågstranda: Butikkmedarbeider
  8. Bring Logistics Molde: Befrakter
  9. AR data: Selger
  10. Platou sport: Selger
  11. Bohus Molde: Lagerarbeider

onsdag 15. oktober 2008

Høstferien over, TKD-LAN over, og snart er jobben over

Mye har skjedd på kort tid nå. Kjersti har hatt høstferie, og vi har arrangert TKD-LAN i ferien. Det ble et fint LAN, om enn med noen problemer, men med god inntekt og fornøyde deltakere. Det står mer om LAN-et på TKD-LAN.tk, blant annet resultatlistene.

Verre er det med jobben. Jeg har levert søknaden og alt det der, men jeg er ikke øverst på lista, og i dag ble både Kjersti og jeg syk (jeg startet med skikklig dårlig mage i går kveld), og begge var hjemme fra arbeid. Jeg var så dum at jeg var på trening i dag, og jeg ble skikkelig, skikkelig utmattet av det. Egentlig burde jeg vel ha lagt meg for lenge siden, men... Det har vært så mye å gjøre. Og nå kjenner jeg at jeg begynner å tenke litt feil igjen, noe jeg skal gjøre så godt jeg kan for å forhindre sklir skjevt ut. Jeg tror nok det skal gå fint.

Akkurat nå holder jeg på med de siste dråpene av et lite glass Bache-Gabrielsen XO, prater med Spik via Hamachi, og prøver å få Trackmania United til å virke via Hamachi.


God natt til meg, og god bedring til oss begge.